Uw specialist 
op de werkvloer

Welkom op onze site.     

Spouwmuur isolatie:  Pur en Eps

Via de buitenmuren van je huis kan flink wat warmte verloren gaan.

Een gemiddelde woning verliest zo'n 25% van zijn warmte via de muren, deze isolatie kan dan ook een flinke energiebesparing opleveren.                         

Spouwisolatie kun je het beste aan een professional overlaten.

Door de binnenzijde van de gevel te isoleren kun je jaarlijks 168 euro besparen. Doe u dit zelf, dan heeft u de kosten in ongeveer drie jaar terug verdiend.

Laat u de buitenzijde van de gevel isoleren, dan scheelt dit u jaarlijks € 268.- op uw gasrekening, uw investering verdien u in ongeveer zes jaar terug.                         

Met spouwisolatie bespaar u per jaar ongeveer € 268.- ,de kosten om dit te laten uitvoeren heeft u in een jaar of zeven terugverdiend.

  Aanbrengen van EPS parels

Het aanbrengen van EPS parels gebeurd doormiddel van een spuitmond waarop een slang is aangesloten. Door de slang worden de EPS parels onder luchtdruk de spouw ingeblazen. De luchtdruk word doormiddel van een compressor gerealiseerd. De isoleerder vult de ruimte in de spouw totdat er niets meer bij kan daarna wordt de spouw via het volgende gat verder gevuld. De gaten die geboord zijn in de voeg worden vervolgens dicht gevoegd. De kleine EPS parels kleven aan elkaar doormiddel van een lijm. Deze lijm zorgt er voor dat er kleine luchtkamertjes ontstaan tussen de EPS parels. Deze luchtkamertjes zorgen voor extra isolerende werking. 

 


                                                                                        Voor meer informatie kunt u contact opnemen:

 

  • Richard Lodder Tel : 0162-436151 / 06-43741530     info@blinkservices.nl
 
E-mailen
Bellen
Map
Info