Uw specialist 
op de werkvloer

Welkom op onze site.     

Spouwmuur isolatie:  Wol Supafil of  Eps parels

Warmteverlies via de buitenmuren van je woning is een veelvoorkomend probleem. spouwmuursolatie, zoals , Wol Supafil of  Eps parels kan dit probleem effectief aanpakken en zorgt voor aanzienlijke energiebesparingen.


Wist je dat een gemiddeld huis tot 25% van de warmte kan verliezen via de muren? Het toepassen van pur spuitisolatie kan dus een significant verschil maken in je energierekening.


Het is raadzaam spouwisolatie uit te laten voeren door een professional voor het beste resultaat. Gespecialiseerde kennis en materiaal zorgen ervoor dat de isolatie optimaal wordt aangebracht.
Isoleren van uw gevel kan u jaarlijks veel geld besparen, een investering die je gemiddeld in zes jaar terugverdient.
Door te kiezen voor spouwisolatie met Wol Supafil of  Eps parels bespaar je niet alleen veel geld, maar draag je ook bij aan een vermindering van de CO2-uitstoot. 


Contact opnemen met Blink Services
Voor gedetailleerde informatie over spoumuurisolatie en de diensten die wij aanbieden, neem gerust contact met ons op:

Email: info@blinkservices.nl   -  Telefoon: 0643741530

We staan klaar om u te voorzien van de beste isolatieoplossingen die bijdragen aan een duurzame en energiezuinige toekomst. 

Blink Services, uw specialist in isolatie.


  Aanbrengen van EPS parels

Het aanbrengen van EPS parels gebeurd doormiddel van een spuitmond waarop een slang is aangesloten. Door de slang worden de EPS parels onder luchtdruk de spouw ingeblazen. De luchtdruk word doormiddel van een compressor gerealiseerd. De isoleerder vult de ruimte in de spouw totdat er niets meer bij kan daarna wordt de spouw via het volgende gat verder gevuld. De gaten die geboord zijn in de voeg worden vervolgens dicht gevoegd. De kleine EPS parels kleven aan elkaar doormiddel van een lijm. Deze lijm zorgt er voor dat er kleine luchtkamertjes ontstaan tussen de EPS parels. Deze luchtkamertjes zorgen voor extra isolerende werking. 

 


                                                                                        Voor meer informatie kunt u contact opnemen:

 

  • Richard Lodder Tel : 0162-436151 / 06-43741530     info@blinkservices.nl
 
E-mailen
Bellen
Map
Info