Uw specialist 
op de werkvloer

Biseo.nl

Professionele Industriële Schilder- en Onderhoudswerkzaamheden

Met een ervaringsschat van meer dan 30 jaar, staat Blink Services garant voor hoogstaand industrieel schilder- en onderhoudswerk.

Onze diensten beslaan het volledige onderhoudsspectrum van uw onderneming, inclusief kantoren en residentiële eigendommen, waarbij enkel materialen van topkwaliteit worden ingezet voor een onberispelijke afwerking.
Bij Blink Services staat een professionele aanpak, stiptheid in planning en flexibiliteit centraal – wij leveren wat we beloven, zonder compromissen.
Dankzij korte communicatiekanalen verzekeren we een vlotte samenwerking en een superieur eindresultaat voor al uw projecten 

Ons team is niet alleen vakkundig maar ook volledig gecertificeerd, met VCA basis of vol certificaten, om u de veiligheid en deskundigheid te bieden die u verdient.
Verder zijn wij trots op onze VCA 2017/6.0 en ISO 9001:2015 certificeringen, als blijk van onze toewijding aan kwaliteit en voortdurende verbetering.
Veiligheid en milieu zijn prioriteiten in onze sector. We handelen altijd volgens de hoogste veiligheidsnormen en milieuregelgeving, met voortdurende investeringen in onderzoek naar betere arbeidsomstandigheden en het verkleinen van onze ecologische voetafdruk.

Voor meer informatie:

Richard Lodder   -  Tel : 0162-436151 / 06-43741530   -  info@blinkservices.nl

Ook voor het isoleren van alle voorkomende objecten met polyurethaan spuitisolatie of Eps parels


 

 

 

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           


 


 

 
E-mailen
Bellen
Map
Info